Sam and Sabina

En dag med lite utflykter
Idag har varit en krävande dag i denna värmen men det var det värt. Först bar vi av med bussen då mitt körkort forfarande är indraget till Uddevalla sjukhus. Var bara ett EEG som skulle utföras så var rätt snabbt klara där. 
För er som inte vet vad det är så ska jag ge en snabb förklaring. Man sätter elektroder på bl.a. huvudet sen får man i olika lägen mäta hjärnans aktivitet under vila, aktivitet bland annat. Svaret kommer dröja ett tag men senast så såg det iallafall bra ut men var några år sen.
(En av mina egenfotade bilder som jag älskar. Har inget med ämnet att göra)
(null)

Sen kom vi på dem briljanta idén att storhandla, vilket kanske inte har det smartaste i närmare efter tanke. Men blev en hel del inköpt men att bära det till bussen och sen hen var väl mindre roligt. 
Men vi klarade det sen efter det blev det en promenad med Akilles, tyvärr så var de lite för mycket folk i rörelse så den blev inte så harmonisk som tänk. 
Längtat verkligen tills vi hittar ett hus på landet så man kommer bort från stan. Men tills dess får man bara härda ut och göra det bästa av situationen trots att det är svårt. Tror fler som lider av social fobi och andra diagnoser känner igen sig , är värre en vad man tror. Kanske låter lätt att bara bita ihop för den som inte lider av det men tyvärr är det inte så lätt fast man hade önskat det. 
(null)

Hade varit så härligt att bara kunna lägga skiten på hyllan en dag men tyvärr så kommer man inte undan det så lätt.

Men nu blickar jag bara framåt så man får möjligheter att komma igång och greja med bilen. Pengarna måste komma in först men hoppas på att komma igång så den är klar till nästa sommar. Är inte mycket som ska göras men tar tid när pengarna tar emot samt när den står såpass långt bort.. 💖🌸
(null)

(null)