Sam and Sabina

Hoppas ni haft en bra helg 💕
Hoppas ni alla har en riktigt bra helg och njuter av vädret. Själv så har de bara blivit lite promenader och cykeltur då medicinen inte riktigt verkat ännu så känner av Små anfall så fort jag anstränger mig. Hoppas verkligen det blir bättre snart så man kan återgå till det normala utan att det blixtrar och värker i huvudet. Yrseln blir också påtaglig så fort jag gör för snabba rörelser så känns som en kraftig bakfylla varje dag vilket är hemskt. 
Snart ska medicineringen dubblas så hoppas verkligen det blir bättre snart. Men det är skönt att slippa anfall under sömnen och slippa kraftiga anfall åtminstone. Önskar alla en riktigt trevlig helg och ska försöka dela lite goa rykers betar till er imorgon 💕🐶
(null)

(null)

Livet får en ny vändning
Midsommar blev inte riktigt som tänkt tyvärr, istället så vändes hela livet upp och ner. Började med konstiga känningar och blixtrande känslor i huvudet så var tänkt att åka och hämta sambon sen åka hem men riktigt så långt kom vi inte. Direkt efter jag hämtade upp sambon började blixtrarna bli värre sen är minnet helt borta. 
Sen när jag väl vakna såg jag bara massa folk springa runt bilen och vi stod still på motorvägen. Blinkade blå ljus och en främling bredvid sig i sätet medans sambon och hunden stod med en brandkår längre bort. Panikslagen som jag var fattar jag inget så försöker komma därifrån men sitter fast. 
Sen täcker dom över mig och börjar klippa av taket och jag blir ännu mer skräckslagen. Väl inne i ambulansen fick jag lugnande och när jag väl lugnat mig så fick jag dommen. Ett kraftigt epileptiskt anfall som resulterade i att vi krocka och kapa mitten räcket kanske 50 meter fram i 100 km/h och bilen är totalt kvaddad i Tur att sambon var med i bilen annars hade jag inte suttit här nu och skrivit. 
Blå slagen och lågt blodtryck men inga frakturer förutom väldiga smärtor i hela kroppen pga krocken och kramperna. 
Diagnosen fastställdes senare på sjukhuset efter att en läkaren läst igenom mina journaler och medicinering på börjas. 
Nu är körkortet indraget i 1 års tid och har haft bil och körkort i snart 5 år så blir en väldigt stor vändning. Sen är bilen totalt kvaddad så den har vi heller inte kvar om vi inte bygger cabbe av den , man får se lite humor i det tråkiga med. 
Så midsommarn spenderades på sjukhus och bli i pumpad massa mediciner i krampförebyggande syfte. Sen även medicinering mot Epilepsi Då detta inte är första gången.
Får hoppas man blir krampfri nu med medicinerna så man får tillbaka körkortet någon gång. 
Var rädda om er och era kära man vet aldrig när livet kan vända 💕

(null)

(null)

Akilles
Hittade en riktigt fin kopia av älskade Akilles, nån dag blir det en till drag hund inom snar framtid.
Bilderna i kollaget är Akilles men hittade hans kopia vilket är en ras jag funderat väldigt länge på om han är. De man ska veta inom drag hud världens så avlar man inte efter utställningsresultat utan man avlar efter prestandad. Akilles har draghunds ursprung men alltid blivit kallad Alaskan husky / slädhund.  Dessa raser är blandning av olika draghundar för att skapa en bra idivid.  
Vi ska heller inte glömma att innan jag fick ordning på hans päls så såg han exakt ut som en malamute. Nu har han nästan ingen underull då det är bort borstat men tidigare var det värre.
Infogar lite bilder på hjärtat och på olika malamute så får vi se vad ni tycker 💕     
(null)

(null)
(null)